ermcenter.com

Home > Failed To > Ubuntu Failed To Load Module Glx

Ubuntu Failed To Load Module Glx

Contents

Post your question in this forum. Using defaults.
[ 636.097] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0)
[ 636.097] (**) | |-->Monitor ""
[ 636.097] (==) No monitor specified for screen "Default Screen Section".
Using a The details of the hardware are here: Code: Intel Core i7-3720QM (Ivy-Bridge CPU, 6MB Cache, up to 3.6GHz w/ Turbo Boost 2.0), 17.3" WideFHD (1920 x 1080) WLED LCD, 16384MB (2x8GB) Using the first Screen section. [ 12074.845] (==) No screen section available. http://ermcenter.com/failed-to/failed-to-load-module-vesa-ubuntu.html

If no devices become available, reconfigure udev or disable AutoAddDevices. [ 12309.272] (II) Loader magic: 0x811cc0 [ 12309.272] (II) Module ABI versions: [ 12309.272] X.Org ANSI C Emulation: 0.4 [ 12309.272] Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the Then you got what you deserve: a broken system.Code: Select all[ 636.098] (II) LoadModule: "glx"
[ 636.098] (II) Loading /usr/lib64/xorg/modules/extensions/libglx.so
[ 636.098] (II) Module glx: vendor="X.Org Foundation"
[ 636.098] compiled Essentially I am not sure what I need to put in the xorg.conf to point to the nvidia_current module that my system knows is there. http://unix.stackexchange.com/questions/211955/failed-to-load-module-glx-module-does-not-exist-0

Ubuntu Failed To Load Module Glx

Top aks Posts: 2116 Joined: 2014/09/20 11:22:14 Re: Problem getting glx working on intel video Quote Postby aks » 2015/06/22 18:55:00 Um, the GLX driver is not loaded?What are you trying xf86-video-* is open source video drivers, of which xf86-video-nouveau is the nvidia compatible one. Use sudo pacman -Rs to remove a package and its dependencies not required by other packages. This was enabled by default and also specified in the config file. [ 175.773] (II) "dri" will be loaded.

The only thing that surprised me is that the problem was not solved when I tried installing other newer NVidia drivers which also support my graphics card (Quadro K2200), but I TurnCardOffAtExit=false # The default behavior of '-f' option on optirun. Ati driver worked well for me and with gnome 3 despite off the problem with xvideo. Arch Linux Nvidia The card started to die, so I removed it and switched to the onboard intel video (in an HP 8200 Elite SFF workstation).

It's working in so far as I have gnome, and can do most normal things.. Michael_R View Public Profile Find all posts by Michael_R Tags failed, glx, load, module « Previous Thread | Next Thread » Thread Tools Show Printable Version Display Modes Linear Mode Switch share|improve this answer answered Mar 18 '12 at 14:47 yossile 3,96221837 sudo nvidia-xconfig is one of the first things I tried. Why do shampoo ingredient labels feature the the term "Aqua"? 12 hour to 24 hour time converter Sunlight and Vampires When jumping a car battery, why is it better to connect

How can I make the GLX work correctly again? Are you new to LinuxQuestions.org? chemal wrote:You used Nvidia's driver with their installer? Does anyone have any suggestions?Thanks!

Failed To Load Module "glx" (loader Failed, 7)

Thanks in advance It would help if you told us what distro you are using or better yet put it in your profile. in tty1 (ctrl+alt+F1) Stopped my Display Manager Code: sudo /etc/init.d/gdm stop (for gnome) Installed envy Code: sudo apt-get install envyng-core envy's site says that this program is only for debian distros Ubuntu Failed To Load Module Glx This site is not affiliated with Linus Torvalds or The Open Group in any way. Failed To Initialize The Glx Module Any change made in this section will need a server restart # to take effect. [bumblebeed] # The secondary Xorg server DISPLAY number VirtualDisplay=:8 # Should the unused Xorg server be

At this point, myself, and anyone who has helped me seemed to be stumped on the matter. navigate here the "easy" way: using yast2 - I did have some doubts regarding the correct driver package though: I could find if my card needs version 02, 03 or the initial one. I can get the intel driver to load just fine, but I am struggling to get the nvidia graphics card loaded. Unless it has a mux, i.e. Nvidia Glx

Quote: Originally Posted by seanfalloy Ok so I have solve my problems with the NVIDIA drivers. Using the first Screen section.
[ 636.097] (==) No screen section available. From zero to parabola in 2 symbols Generalization of winding number to higher dimensions Why did Joseph Smith translate the Book of Mormon into Jacobean English, not in use in 1830? http://ermcenter.com/failed-to/failed-to-load-module-egalax-module-requirement-mismatch-0.html Using defaults. [ 12074.845] (**) |-->Screen "Default Screen Section" (0) [ 12074.845] (**) | |-->Monitor "" [ 12074.845] (==) No monitor specified for screen "Default Screen Section".

jpmgsxr commented Jan 17, 2014 Tried to edit for clarity. Let me know if more in needed. I also recommend you to run (before the above) sudo dpkg-reconfigure nvidia-current to make sure the driver is well configured.

LongTimeDabbler View Public Profile Find all posts by LongTimeDabbler #3 29th January 2012, 01:15 PM Michael_R Offline Registered User Join Date: Oct 2004 Posts: 13 Re: Failed to

Well as my subject claims my glx does not load I ran ldconfig like nvidia sites says but no luck I am using kernel 2.6.11 and nvidia-kernel 1.0.7174 kernel loads the Registration is quick, simple and absolutely free. Click Here to receive this Complete Guide absolutely free. Downloads Support Community Development Help Login Register Forum New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders Articles Blogs What's New?

Why does the `reset` command include a delay? seanfalloy View Public Profile View LQ Blog View Review Entries View HCL Entries Find More Posts by seanfalloy 03-13-2009, 09:37 PM #10 xsqian LQ Newbie Registered: Jan 2008 Posts: Privacy Policy | Term of Use | Posting Guidelines | Archive | Contact Us | Founding MembersPowered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2012, vBulletin Solutions, Inc. http://ermcenter.com/failed-to/gtk-message-failed-to-load-module-canberra-gtk-module-centos.html I've removed and purged bumblebee and all nvidia packages probably about three different times. /var/log/apt/history.log Start-Date: 2014-01-16 23:32:59 Commandline: apt-get install bumblebee-nvidia primus primus-libs:i386 Install: nvidia-alternative:amd64 (319.82-1, automatic), primus-libs-ia32:i386 (0~20131127-2, automatic),

Unfortunately, I'm unable to remove them through pacman: How may I remove these packages? Ask questions about Fedora that do not belong in any other forum. I am not proficient enough to tackle this one by my self Thanks in advance mimis What's the output on this beast of this: Code: /sbin/lspci | grep VGA Reply With Also, I'm not able to play any kind of video that I used to play without any problem.